Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Plánujeme štěňata v roce 2021.

16. 11. 2020

Letos v r. 2021 plánujeme několik vrhů - svých i externích.

Prosím případné zájemce, pokud mají opravdu vážný a dlouhotrvající zájem o shibu, aby si o nich něco předem sami zjistili, přečetli a následně mně příp. zatelefonovali. Na SMS nereaguji, nebo jen stručně. Na maily odpovídám všem, ale nezaručuji, že některý nechtěně v tom množství "zazdím". Preferuji osobní rozhovor po telefonu. Víc to oboustranně napoví.

Ráda vím více informací o případných nových majitelích svých štěňat. Připravte se na všetečné dotazy a lustrování do 4. kolene. :D

Počítejte s vyšší cenou. Pořízení štěněte, následná výbava u vás doma, lékařská péče, později i příp. výstavy nejsou levná záležitost.

Ode mě ale získáte kromě kvalitního štěněte i maximum rad, informací. Nabízím pomoc s uchovněním, výstavami, krytím, porody...

ZÁZNAMY nedělám, kdo má zájem, sleduje můj chov, případně se připomíná, zůstává v kontaktu. U mě nemusí nutně zájemci dlouho čekat, pokud se domluvíme, můžou být velmi upřednostněni a mít štěně dřív nebo podle jejich možností. Oceňuji a sama nabízím seriózní a přátelský přístup, loajalitu, vítám podporu chovatelské stanice, plemene, spolupráci a čestnost.

BOHUŽEL, KAPACITA LIDÍ DO UŽŠÍHO VÝBĚRU SE NAPLNILA, UŽ PŘIJMU JEN VÝJIMEČNÉ PŘÍPADY A NEZÁVAZNĚ!

Nicméně, zázraky se někdy dějí, sledujte FB - kdo je připraven, není překvapen! wink