Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Informace - prosba

19. 5. 2020

Vzhledem k velmi častým e-mailovým dotazům a telefonických hovorů raději zde napíši, aby mě již zájemci neoslovovali, a tím si ušetřili čas, nemohu již přijímat další záznamy na štěňátka shib. Bylo by to nezodpovědné, byli byste zklamaní, když by se na zrovna Vás nedostalo. Pouze velmi vážní zájemci o chov a výstavy, lidi, kteří mají již ode mě shibu a kterým stářím zemřela, můžou být mimořádně upřednostněni.

Plánuji krytí Manami Prima Nova, štěňátka, pokud fena zabřezne, by mohla být cca po prázdninách. Kdo bude mít trvalý zájem a bude sledovat můj FB (Prima Nova), může se kontaktovat, budu vybírat i ze současných zájemců, kteří si již čekají.

Prosím jen, aby zájemci, pokud přímo nezavolají a budou psát e-mail, zrovna uváděli o sobě - rodině více informací.

 

Váhala jsem, ale je to anonymní, tak vkládám dotazy na shibu, které mně chodí a na které sice trpělivě já odpovídám, ale jsou pro mě nepřijatelné. No dali byste štěně, o které se 7 týdnů ve dne v noci staráte, hýčkáte, nikam se skoro nehnete..., někomu, kdo Vám napíše takovýto e-mail?!? :(   KOPÍRUJI, bez úpravy:

Dobrý den. Měl bych pár otázek. Jestli očekáváte nějaká nová štěňata ,a další otázka kolik by tak stálo jedno. A jestli nejsou zarezervovaná.
Děkuji D.  - Ano, opravdu BEZ příjmení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mate ještě volne štěňátko?  - Co na toto mám odpovědět?! Ano x NE  ? :(  Mně to tedy nestačí.

Dobrý večer.Měl bych zájem o štěně.Bydlíme sice v Praze v panelovém domě,ale máme za barákem les a jezdíme často na chatu u  Prahy,takže máme na psa čas.  -

Měl bych zájem o štěnátko Shiba Inu, a na vašem webu jsem viděl že máte nově narozené, proto bych se chtěl zeptat jestli jsou už zamluvené. Dekuji  

Dobrý den, měla bych zájem o štěňátko shiby a chci se zeptat, zda náhodou jedno nemáte k dispozici

Dobrý den, kdy planujete dalši štěňata chěl bych štěně do rodiny jen jako kamarada zahrada né velká ani malá.
děkuji za odpověď
  -  taky perla, opět NO COMMENT :(