Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

BIANN ASHIBA CAMORO na třetí výstavě

 

Do třetice všeho nejlepšího!

  Za úmorných veder proběhla 20. - 21. 7. v Mladé Boleslavi tradičně výborně organizovaná mezinárodní výstava.

  Měli jsme štěstí, naše plemeno bylo s mnoha dalšími umístěno v kruzích pod krytou halou na venkovní ploše. Sice šly šiby jako poslední, ale maďarský pan rozhodčí TESICS György se s posuzováním "nepáral". Kolem 13. hodiny jsme šli na řadu i my.

  Přihlášeno bylo 9 šib. Naše BIA se nic moc předvedla na stole, vadilo ji hlučné psaní na starém psacím stroji. Nebyla ale sama, kdo měl trochu potíže s nervy. Zřejmě "za to mohl" velmi vysoký, (pohledný :-) ) pan rozhodčí! :-):-) I fena, která za kruhem byla naprosto fantastická, ničeho a nikoho si nevšímala, najednou před rozhodčím dělala scény, válela se a pryč a pryč. Nebyla sama... My jsme to s Biou ustály, po získaném titulu CAC ve třídě nám na běh byl zadán i první titul CACIB! V "boji" o BOB jednoznačně a spravedlivě zvítězil krásný černý se znaky šibánek X-RAY KURO CZECH JAKOBÍN. 

dsc05776.jpg

  Po této výstavě jsem odeslala průkaz původu paní inženýrce Petrusové, poradkyni chovu, aby Bie přiznala chovnost. Uvažujeme na podzim o štěňátkách! 

  Kdo by měl zájem o štěně po této rodokmenově unikátní feně, může se se mnou spojit na tel.: 602 428 626. Už mám vybraného i super krycího psa!!! :-)