Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

BIANN ASHIBA CAMORO na druhé výstavě

 

V brzkých ranních hodinách jsem vyjížděla na výstavu do Klatov, vzdálenou 300 km. Cestou jsem se stavila pro kamarádku Jitku, která chová bostony. Cestu jsme zvládly výborně, na výstavišti bylo parkování v pohodě, začínal krásný sluníčkový den. Musím zde napsat, že pořadatelé mají skvělé (!!!) www stráky, komunikují s ochotou s otázkami přihlášených vystavovatelů, mají "vymakaný" vstupní list (na vše upozornění, doporučení, připomenutí = skvělé pro začátečníky, ale i zapomětlivé :-) ). Bonbónkem bylo lákadlo, když vystavovatel přijde v růžovém oblečení, obojkem pro psa, dekou atd., dostane od pořadatele dárek. Dostali jsme všichni praktickou cestovní látkovou misku.

BIA nastoupila v mezitřídě sama, bez problémů ukázala zuby (škoda, že nebyl stůl!), pěkně běhala, byla veselá, dobře se předváděla. Získala titul CAC. Získala i titul na této výstavě zadávaný - CAC ČMKU.  Vše dále probíhalo téměž na chlup stejně jako na klubovce v Hradci Králové. Bia běhala s vítěznou fenou ze třídy vítězů a paní rozhodčí Ludmila Pavlíková se rozhodla zadat titul Národní vítěz naší BIANN. Milé bylo potom běhat s Národním vítězem - psem, kterým byl "náš" BIUKIM Prima Nova! :-) Zaslouženě vyhrál titul BOB - Vítěz plemene. Nutno nejen pochválit, ale spíše vyjádřit obdiv paní rozhodčí, která v tak teplém počasí neúnavně, a s temperamentem jí vlastním, chodila na sluníčku, skláněla se ke psům, nahlas posuzovala a vůbec, vytvářela příjemnou atmosféru. Jí i pořadatelům děkujeme, všem přítomným, krásným šibám (4) blahopřejeme a těšíme se na další setkání!

Kamarádka Jitka byla ještě úspěšnější, její krásný bostonek získal vše - V1, CAC, NV, BOB! Mrknout na její stránky můžete zde: www.zkovarny.com/zkulikova