Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

19. 03. 2016 - Klubová výstava SIK

19. 3. 2016

V pořadí 22. Klubová výstava Shiba klubu ČR se konala v dobře zajištěném areálu výstav v Mladé Boleslavi. Jela jsem se podívat na naše odchovy, poradit, pomoct.. . Pozvání k posouzení 47 přihlášených šib přijal mezinárodní rozhodčí pan Ing. Leoš Jančík. Posuzoval nahlas, takže všichni mohli slyšet hodnocení, svižně a s citem k ne příliš ukázněným psům. Opět byly občasné problémy s ukazováním zubů, s nervozitou některých šib, ale výstava probíhala v příjemné atmosféře. CHS Prima Nova zastupovali 3 psi a 3 feny. V konkurenci 4 psů ve třídě mladých a se známkou výborný se umístil JUKI na prvním a KICHIRO na druhém místě! JUKI dostal navíc titul CAJC a KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH! F´AKIMO byl především vystaven na Svodu chovných psů, na výstavě byl ve třídě otevřené (7) hodnocen jako velmi dobrý.

Ve třídě mladých fen (5) byly od nás dvě šibí sestřičky. KUMIKO doplatila ještě na neukončený vývin, dostala známku velmi dobrá. KIOKO se panu rozhodčímu velmi líbila, byla snaživě předvedená, vyhrála svoji třídu, získala titul CAJC a KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH!     V pozdějším klání (soupeřili spolu dva "Primanováci" - pes a fena laugh) získala KIOKO i další titul BOJ (Nejlepší junior).

Třetí "naší" vystavovanou fenou byla v mezitřídě (5) výborně vystavená ICHIKO, zvítězila a dostala  titul CAC.

Všem šesti vystavovatelům našich odchovů děkuji za reprezentaci i za to, že se zejména ti mladí nebáli přijet na tak prestižní výstavu. Mají se samozřejmě ještě hodně co učit a trénovat! Ale věřím, že právě zde získali cenné informace, rady a zkušenosti a že i oni strávili příjemný den. Těším se na další setkání!

Všem ostatním a nejen vítězným psům a fenám, resp. jejich majitelům také blahopřeji, kompletní výsledky můžete číst na klubových stránkách!

img_1895.jpg

klub.-v.-sik---------------ml.-bol.-2016-----------juki-a-kioko-pn---klub.-vitez-ml..jpg

klub.-v.-sik---------ml.-bol.-2016------------kioko-pn--majitel--rozhodci-ing.-jancik--ja.jpg

img_1935.jpg

Děkuji paní Ing. Petrusové a Honzovi Čechovi za foto!