Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

17. 09. 2017 - Speciální výstava SIK

18. 9. 2017

Speciální výstava se konala v Řásné u Telče, posuzovala paní Libuše Ubrová. Přihlášeno bylo 73 šib.

Dar Chingiza Laurel´s Brunch /Dar/ ve tř. mladých získal známku V1/8 a titul CAJC, později i titul Vítěz speciální výstavy mladých - BOJ. Splnil /za měsíc a 4 dny! wink / zde podmínku pro udělení titulu Junioršampion!

dar-chingiza-laurels-brunch-sv-2017--2-.jpg

Kawaii Kamiwaza také zvítězila, dostala VN1/4 a byla vybraná jako Nejlepší dorost.

kawaii-kamiwaza-sv-2017--3-.jpg

Manami Prima Nova potěšila známkou Výborná 4/11 ve třídě mladých.

manami-prima-nova--sv-2017--2-.jpg

A třešničkou na dortu byla moje 11-ti letá veteránka Ch. Darling of Czech´s country /Rina/ získala nejen V1/5, ale i titul Nejlepší veterán. Zvítězila nad svým vlastním synem Ch. Caigo Coro Prima Nova, který s pánečkem Jardou vyhrál veterány/3. 

darling-rina-s-caigo-coro--sv-sik-rasna-2017--2-.jpg

V šampionech byla předvedená Ch. Banira Prima Nova, umístila se 4/4, byla totálně vylínalá, ale panička Lenka pojala Řásnou spíše jako setkání s přáteli a nic jiného rozumně nečekala.

Náš mladý potěr prošel zdárně křestem první výstavy. Byla jednoznačně vidět práce po setkání v Opatovci. Pro mě neuvěřitelné zlepšení nácviku! A potvrdilo se to i v hodnocení a pořadí. Ve třídě štěňat se Nani Prima Nova s Milošem umístila na 1. místě,

nani-prima-nova--2-.jpg

Naria Prima Nova s úplným nováčkem Adamem byla na 4. místě/9! Klobouk dolů, pánové! Jen neusněte na vavřínech! wink

Za pomoc tentokrát děkuji především dceři Lence, která mně přivezla šiby na výstavu /můj návrat z dovolené/, našemu teamu za standardní dobrou práci.

Všem děkuji za účast, za výborné výsledky a vítěznému psu i feně a jejich majitelům srdečně blahopřeji! Všechny výsledky budou na stránkách SIK. smiley