Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

14.10.2018 - Evropská výstava psů ve Varšavě

15. 10. 2018

Krásná výstava vysoké kvality nejen předváděných psů, ale pomyslný smeknutý klobouk i pro pořadatele! Venku bezproblémové parkování, čisté (!) mobilní záchody, sprchy. V halách čisto, příjemná teplota, prostorné kruhy s kobercem, velké mezery mezi kruhy, takže šlo volně procházet.

Mám radost za známku "výborná" u Dara (Dar Chingiza Laurels Brunch). Pro mě úchvatně posuzoval pan rozhodčí z Dánska - Jorgen Hindse. Bylo 118 přihlášený shib. Výhodou na těchto výstavách je, že se nepíší posudky psům. Rozhodčí psy standardně posoudí a potom vybírá a vyřazuje, třeba na několikrát. Ale velmi to odsýpá, takže mnoho prostojů není. Vyhráli ruští psi, všechna čest i dalším shibám, majitelům, handlerům, groomerům, protože to je už vážně hodně "vyšší dívčí". Za vítězstvím je mnoho práce, úsilí, času i umění atd..  

Blahopřeji všem českým zástupcům se shibami - Editě Šubrtové, Věře Smolíkové a Honzovi Čechovi. Tituly jsme sice nepřivezli, vidět jsme byli a nebyli jsme přehlédnutelní! Moc hezká výstava.

Jen fotit se v hale moc nedalo (nebo neumím laugh ), je velmi špatná kvalita fotek. Ale pro vzpomínku dobrý... wink První fotka alespoň ještě před posouzením. 

27218a3a88d74930bbf9e83a07fd65b7.png

img_4258.jpg

img_4267.jpg

img_4273.jpg