Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

06. 08 2016 - Nabídka štěňátek hovawartů!

6. 8. 2016

Dnes mně to nedá a dále budu pokračovat v myšlence hovawartů. Nakonec, vždyť i zde v sekci CHS Prima Nova píši, že spolupracuji spolu s dcerou Lenkou - ch. st. Gasko Prim a hw jsou mně stále velmi blízcí (trio šiba-hovawart-chodský pes u mně budou vždy nejvíce v srdíčku...všem jsem obětovala a dávám kus svého života...).

Psala jsem o vrhu U Gasko Prim. Pár štěňátek ještě není prodaných (kvůli selekci hlásících se zájemců neodpovídajících představám chovatelky Moniky laugh- ano, nechce "jen" prodat). Proto jestli má někdo pouze vážný a zodpovědný zájem, chce spolupracovat a má vyšší cíle, může kontaktovat paní Moniku 777 676 807. Můžete mně věřit, že nikde nedostanete lepší chovatelský servis, než u ní (samozřejmě spolu s GP wink) ! Paní Monika pracuje odborně a je velmi příjemná! Vše vám poradí, vysvětlí. Věnuje se štěňatům i svým pejskům maximálně, věnuje jim veškerý čas, vlastně jimi žije. A protože je to výjimečné spojení, které je velmi perspektivní do chovu, na výcvik, výstavy, je tady jedinečná příležitost pořídit si skvělého parťáka, který má i skvělý genetický potenciál. Nejde o krytí tuctovým psem, který je stále dokola využívaný  v chovu a jsou po něm desítky již chovatelsky bezvýznamných, možná potencionálních plemeníků. Zde je přínos do chovu, což je také jedna z hlavních myšlenek Gasko Prim!

Pro první představu a předběžný případný výběr připojuji aktuální foto v tuto chvíli volných štěňátek. Další možnost je na stránkách www.maureengaskoprim.cz.

Těším se na již další plánované setkání s novými majiteli těchto štěňátek! smiley

img_2151.jpgimg_2183.jpgimg_2172.jpg